Apricon Oy
Apricon Oy

Huolto

Olemme sinua ja laseriasi varten – joka tilanteessa

,

Teemme kaikkemme taataksemme laser laitteistonne käytettävyyden. Olemme aina käytettävissänne teknisiin kysymyksiin liittyen laseriinne.

TRUMPF laserlaitteistonne asennuksen jälkeen huollot ja korjaukset kentällä ovat tärkeä osa sen ylläpitoa. Näin voimme taata laitteiston korkean käytettävyyden ja nopean vasteajan ongelmatilanteisiin. TRUMPF tarjoaa maailmanlaajuisen huoltoverkkonsa kautta laajan valikoiman erilaisia huoltopalveluita koko laserin eliniän ajan. TRUMPF:lla on Suomessa tällä hetkellä 10 huoltomiestä TRUMPF:n lasereille ja koneille. 6 huoltomiestä TruDisk sarjan lasereille, 8 huoltomiestä CO2-lasereille ja laserkoneille sekä 2 lasermerkkauslaitteille.

”Teleprescense” etähuolto

Ongelmatilanteissa autamme teitä puhelimitse tai muodostamalla ”Teleprescense” etähuoltoyhteyden laseriinne, riippumatta minne päin maailmaa laserinne on asennettu. Etähuoltoyhteyden avulla jopa 90% virhetilanteista voidaan ratkaista ja tarvittaessa tilata oikeat varaosat. Laserinne huoltohistoria on tallennettuna TRUMPF:n huoltotietokantaan, jota maailmanlaajuinen tuki olisi taattu.

 

Apricon Huolto:
Huoltojohtaja Jari Hovikorpi
+358 (0) 10 217 6565