Precitec

Precitec

PRECITEC yhdistetään laatuun, kun puhutaan laserleikkaus-, laserhitsaus- ja laserpinnoituspäistä sekä niihin liittyvistä prosessinvalvontajärjestelmistä

 

PRECITEC kotisivut

PRECITEC laserleikkauksen ja -hitsauksen asiantuntija.

Täsmällistä leikkausta

PRECITEC laserleikkauspäät valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista ja edustavat uusinta teknologiaa. Tämä tekee niistä vankkoja. Vaikeimmissakin tuotanto olosuhteissa leikkauspäämme takaavat vakaan laserleikkausprosessin. Integroitu anturiteknologia takaa tasaisen ja laadukkaan leikkaustuloksen.

Laaja valikoima

Kattavasta tuotevalikoimastamme löytyy asiakkaamme laserleikkaustarpeisiin juuri oikea leikkauspää, laserin, leikkausprosessin ja leikkauskoneen vaatimusten mukaan. PRECITEC:n uusinta laserleikkaus teknologiaa  edustaa solid-state lasereille suunniteltu ProCutter laserleikkauspää.

Hisataan yhteen ne, mitkä kuuluvat yhteen

PRECITEC:n älykkäät laserhitsauspäät mahdollistavat hitsien laadunvarmistuksen. Ne takaavat lähes 100% tuottavuuden laserhitsaukseen, ja mahdollistavat siten 24/7 tuotannon. PRECITEC laserhitsauspäissä on integroitu ja hitsauspään mukaan kalibroitu älykäs anturi- ja monitorointijärjestelmä, mikä valvoo laserhitsausta sen kaikissa vaiheissa. PRECITEC:n uusinta laserhitsaus teknologiaa edustavat solid-state lasereille suunniteltu YW52 laserhitsauspää sekä WeldMaster laserhitsauksen laadunvarmistus ja ohjausjärjestelmä.