Ota yhteyttä Koulutus

Koulutus sinun TRUMPF-laseriisi.

Jokainen koulutus johtaa tietämyksen kasvuun – koulutusohjelmamme kasvattaa sinun kilpailuetua.

Kun olet hyvin koulutettu, voit käyttää TRUMPF-laserisis tai laserjärjestelmäsi ja sen ohjelmiston potentiaalia oikein. Valitse sopiva koulutus kattavasta TRUMPF operaattori-, ohjelmoija- ja kunnossapito- koulutusvalikoimastamme. Varmista tietosi nyt – ja reagoi joustavasti uusiin asiakaspyyntöihin milloin tahansa.

Käynnistyskoulutus

Jokaisen laserin tai laserjärjestelmän asennuksen yhteydessä saat johdannon laserin rakenteeseen, sen tärkeimpiin käyttö- ja huoltopisteisiin. Myös laserturvallisuudesta keskustellaan lyhyesti.

Koulutus TRUMPF:lla

Suositus on osallistua laserillesi sopivaan erityiskurssiin TRUMPF-koulutuskeskuksissa. Koulutusta suositellaan operaattoreille, jotka työskentelevät laserlaitteiden kanssa sekä henkilöille jotka vastaavat niiden kunnossapidosta. Kokeneet TRUMPF kouluttajat ja laserasiantuntijat tarjoavat täsmällistä tietoa, joka keskittyy osallistujien vaatimuksiin.

 

Sovelluskoulutus

Sovelluskoulutuksessa opetamme laserprosessien teoreettista perustaa ja käytännön harjoituksia osallistujien kanssa. Koulutus on mahdollista räätälöidä asiakaskohtaisesti.

Koulutus asiakkaan tiloissa

TRUMPF koulutus voidaan myös toteuttaa asiakkaan toiveiden mukaan ja järjestää asiakkaan tiloissa ja laitteistolla.

Uutiset

– TRUMPF E-mobility: Akkujen valmistusteknologiat – innovatiiviset lämmövaihtimet

TRUMPF laserteknologioiden avulla voidaan valmistaa innovatiivisia akkupaketteja, joiden lämmön hallintajärjestelmä takaa akkujen toiminnan kannalta optimaaliset lämpötilaolosuhteet. Lisätietoja akkupakettien valmistuksesta.  …

Katso kaikki uutiset 
Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Museokatu 7 (kartta)
11100 RIIHIMÄKI

Puh: +358 (0) 10 217 6560
Fax: +358 (0) 10 296 6560