Ota yhteyttä PRECITEC prosessioptiikat ja laadunvarmistus

PRECITEC prosessioptiikat ja laadunvarmistus

 

PRECITEC tarjoaa asiakkaillen älykkäitä ja luotettavia rataisuja materiaalien käsittelyyn lasereilla. PRECITEC ei ole vain lasertyöstön järjestelmä- ja komponenttitoimittaja, vaan myös asiantutija ja yhteistyökumppani.

Tehokas järjestelmä laserleikkauskoneellesi

PRECITEC  tarjoaa ladukkaita ja räätälöityjä kokonaisratkaisuja kaikkiin laserleikkausvaatimuksiin ja -konekonsepteihin.  PRECITEC on laserleikkauksen markkinajohtajana.

Äärimmäistä toistettavuutta teollisessa laserleikkaustuotannossa – luotettavaa suorituskykyä 24/7 -käytössä. PRECITEC laserleikkauspäiden älykäs anturointi auttaa sinua seuraamaan ja automatisoimaan laserleikkausprosessin. Tämän avulla teet tuotantoprosessistasi tehokkaamman, läpinäkyvämmän ja taloudellisemman. Laserleikkausprosessi on pysyvästi vakaa ja tarkka. Halutut laserleikkeen ominaisuudet saavutetaan ja tuotannon hävikki vältetään.

Kestävät laserhitsit älykkään prosessivalvonnan avulla

Teollisten tuotantoprosessien automatisoinnin myötä myös kysyntä innovatiivisille ja tehokkaille laserhitsausratkaisuille kasvaa. PRECITECIN modulaariset laserhitsauspäät ja korkean tarkkuuden laserhitsauksen valvontajärjestelmät ovat oleellinen osa teollisia laserhitsausjärjestelmiä eri teollisuudenaloilla ympäri maailmaa. Niiden avulla voidaan laserhitsauksen laatu optimoida eri sovellus alueilla, esimerkiksi kevyiden rakenteiden etälaserhitsauksessa, autoteollisuuden  komponenttien laserhitsauksessa tai metallien laserpinnoituksessa.

WeldMaster 4.0
WeldMaster 4.0

WeldMaster 4.0 kokonaisratkaisu laserhitsaukseen

YW52
YW52

Modulaarinen laserhitsauspää

ProCutter 2.0
ProCutter 2.0

Kevyt ja älykäs laserleikkauspää dynaamiseen laserleikkaukseen

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Museokatu 7 (kartta)
11100 RIIHIMÄKI

Puh: +358 (0) 10 217 6560
Fax: +358 (0) 10 296 6560