Ota yhteyttä Tekninen tuki

Tekninen tuki

Reagoimme nopeasti – usein estämme ongelmat etukäteen.

Apriconin korkeasti koulutetut TRUMPF-asiantuntijat ovat aina valmiina auttamaan sinua. Riippumatta siitä, ovatko he henkilökohtaisesti paikan päällä vai antavatko he etätukea. Asiantuntijoidemme tuki asennuksen, tarkastuksen ja huollon yhteydessä aina järjestelmän korjauksiin asti on aina laadukasta ja nopeaa.

Maailmanluokan tuki

Yli 1600 TRUMPF-asiantuntijaa maailmanlaajuisesti, takaa parhaan paikallisen tuen. Suomessa meillä on 13 asiantuntijaa TRUMPF-lasereille ja -koneille.

Korkeasti koulutetut asiantuntijat

TRUMPF-asiantuntijoiden ympäri maailmaa suorittama standartoitu koulutus takaa korkean palvelun laadun.

Nopea tuki

Nopea diagnoosi ja reaktioajat  globaalin TRUMPF-viestijärjestelmän ansiosta.

Mikään ei ole mahdotonta

Myös erityisen hankalat tapaukset ratkeavat nopesti globaalin TRUMPF-eskalaatiojärjestelmän ansiosta.

Etätuki

Puhelintuki ja etäyhteys laserilaiteeseen takaavat virheen nopean analysoinnin sekä korjauksen. Tämä vähentää paikalla käyntien tarvetta ja kustannuksia. Käyttö- tai asetusvirheet voidaan nopeasti tunnistaa ja korjata. Yli kaksi kolmasosaa kaikista huoltotapauksista voidaan ratkaista etätuella.

Huolto

Säännöllinen, aikataulutettu ja suunniteltu huolto varmistaa laserlaitteen korkean käytettävyyden, tuottavuuden ja prosessin luotettavuuden. Koulutetut asiantuntijamme suorittavat huollon valmistajan määritysten mukaisesti samalla tavalla ympäri maailmaa ja dokumentoivat sen huoltotarkistuslistalla ja huoltotarralla.

 

 

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Museokatu 7 (kartta)
11100 RIIHIMÄKI

Puh: +358 (0) 10 217 6560
Fax: +358 (0) 10 296 6560