Ota yhteyttä Yritysprofiili

Lasertekniikkaa teollisuudelle:

APRICON ja TRUMPF ovat johtavia teollisuuslaserien asiantuntijoita. Ratkaisuja laserprosesseihin.

APRICON

TRUMPF on markkina ja teknologiajohtaja teollisuuslasereiden ja laserjärjestelmien valmistajana. Apricon on ollut TRUMPF yhteistyökumppani Suomessa ja Baltiassa yli 20 vuotta. Meiltä saat TRUMPF laserit ja optiikat laserkoneiden rakennukseen sekä tuotantolinjoihin, työasemat eri laserprosesseihin, robottisolut laserhitsaukseen sekä lasermerkkaus ja 3D tulostuslaitteistot. Olemme toimittaneet Suomen teollisuudelle jo yli 220 laseria ja laserjärjestelmää. Sisaryrityksemme TruTekniikka Oy vastaa Suomessa TRUMPF-levytyökoneiden myynnistä ja huollosta.

Muita johtavia laserteknologia partnereitamme ovat: Precitec, Primes, II-VI Infrared, sekä Laservision.  Apriconin avulla sinulla on käytettävissä markkinoiden parhaimmat laserteknologiat. Osaamisemme avulla valitsemme yhdessä sinun tuotantoosi parhaiten sopivimman ratkaisun. Apriconilta saat kaiken lasertyöstöprojektiisi.

 

 

 

Apricon ja TRUMPF                Suomen teollisuuden yhteistyökumppanina

Jo vuodesta 2000 Apricon ja TRUMPF ovat toimittaneet Suomen ja Balttian teollisuudelle satoja laserteknologian tuotantoratkaisuja, niin suuriin 24/7 toimiviin tuotantolaitoksiin, kuin pieniin pk-sektorin yrityksiin. Olemme Suomessa laserhitsauksen markkinajohtaja. Esimerkkeinä toimituksistamme ovat: autojen korinvalmistus, sähköautojen akunvalmistus, teräksen tuotanto, nikkelin tuotanto, laivanrakennus, elektroniikka ja sähkölaiteteollisuus, lääketieteellinen teollisuus, puolustusteollisuus sekä metallituotteiden alihankintateollisuus.

Oikea idea

Yhdessä APRICONin kanssa voit muuttaa ideasi projektiksi – ja tehdä projektista menestyksesi. Apriconin asiantuntijat tarjoavat sinulle tietoja lasersovelluksista ja lasertekniikan trendeistä. Tarjoamme sinulle laserteknistä konsultointia, jossa selvitämme sinun laserprojektiisi parhaiten soveltuvat lasertekniset ratkaisut ja niidrn ominaisuudet.

Sopivat parametrit

Ideasta tulee totta: TRUMPF-lasersovelluskeskuksen huolellisten testien avulla löydämme optimaaliset laserparametrit sinun sovellukseen. APRICON-asiantuntijat konsultoivat sinua projektisi optiikkaan, laserturvallisuuteen, ohjausrajapintoihin, anturijärjestelmiin ja laadunvarmistukseen liittyvistä seikoista. Yhdessä TRUMPF:n, sinun ja asiakkaidesi kanssa kehitämme ehdotuksen siitä, miten laserjärjestelmä voidaan parhaiten sisällyttää tuotannon vaatimukset täyttävään konseptiin.

Laserjärjestelmän käyttöönotto

Kun olet valinnut meidät laserttoimittajaksesi, tuemme sinua kaikissa tärkeissä vaiheissa kohti laserjärjestelmäsi käyttöönottoa. Asiantuntijamme auttavat sinua integroimaan yksittäiset projektisi komponentit sekä koordinoimaan miten kommunikaatio laserjärjestelmän ja ulkoisen ohjausjärjestelmän välillä toteutetaan. He neuvovat sinua myös miten noudatat kaikkia vaadittuja laserturvallisuus vaatimuksia. Tarvittaessa asiantuntijamme auttavat sinua myös laserprosessin ja järjestelmän tuotantotehokkuuden optimoinissa. Suuri yhteinen päämäärämme on tuotannon ja laserjärjestelmän sujuva käyttöönotto.

Jälkimarkkinointi

TruConnect digitalisaatio ratkaisuilla saat parhaan mahdollisen läpinäkyvyyden laserjärjestelmäsi tuotanto tehokkuudesta. Näin estät myös koneiden ja tuotannon tyhjäkäynnit. Tukenasi on myös TRUMPF:n 1600 huoltoteknikkoa ympäri maailmaa sekä 15 TRUMPF:n kouluttamaa teknikkoa täällä Suomessa. Varaosien saatavuus taataan TRUMPF laserlaitteellesi vielä 10 vuotta, sen valmistuksen loputtua. Tarvittaessa asiantuntijamme myös optimoivat laserprosessiasi sovelluskokeiden avulla tai suoraan sinun tuotantolaitoksessa. Lisäksi järjestämme halutessasi sinulle syventävää laserteknistä koulutusta TRUMPF-koulutuskeskuksissa tai toimipisteessäsi.

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Museokatu 7 (kartta)
11100 RIIHIMÄKI

Puh: +358 (0) 10 217 6560
Fax: +358 (0) 10 296 6560