Ota yhteyttä Varaosat

Alkuperäiset TRUMPF-varaosat

Nopeaasti toimitetut ja taatusti laadukkaat TRUMPF-alkuperäisosat.

Sijoituksesi tulisi maksaa itsensä takaisin. TRUMPF-varaosat auttavat tekemään siitä totta. Käyttämällä TRUMPF-alkuperäisosia, jotka on erityisesti suunniteltu laiteellesi, taakamme, että laserjärjestelmäsi toimii turvallisemmin, luotettavammin ja tehokkaammin.

Yksityiskohdat, jotka hyödyttävät sinua

Älä jätä mitään sattuman varaan. Aidoilla TRUMPF-osilla saat aikaan parempia tuloksia.

Nopea toimitus

Hätätilanteessa jokainen minuutti laskee. Siksi voit luottaa välittömään toimitukseen. Varaosien nopea ja varma kuriiri kuljetus kaikkialle maailmaan Saksan logistiikkakeskuksesta takaa vikatilanteessa nopean korjauksen. Varaosien toimitusaika on normaalijärjestelyin 24-48h kaikkialle Suomeen ja Baltiaan.

Luotettava ja nopea asennus

Vuosikymmenien tietämys varaosista. Useimmat TRUMPF-varaosista voidaan asentaa nopeasti ja luotettavasti niiden Plug & Play -varaosateknologian vuoksi.

Laatu: yksityiskohdat tekevät eron

Laadun suhteen ei pidä jättää mitään sattuman varaan. Jopa  kehityksen aikana TRUMPFin alkuperäiset osat, koneet, laserit ja laserjärjestelmät sovitetaan yhteen yksityiskohtia myöten.

Varaosien palautus

Vastaanotamme mielellämme takaisin varaosat joita ei tarvittu tai jotka tilattiin väärin. Kaikilla varaosilla, myös kunnostetuilla osilla, on vähintään yhden vuoden takuu.

Xchange: Laatulupaus alkuperäisille osille

Alkuperäiset TRUMPF varaosat täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset. Xchange ohjelmalla annamme tietyille kriittisille osille pidennetyn takuun. Xchange ohjelmaan kuuluvalle yli 5,000 varaosalle, myönnetään osan rikkoutuessa hyvitys aina neljään ikävuoteen asti. Joillekin osille jopa 10 vuoteen saakka.

Purhace Time

 1st Year

 2nd Year

 3rd Year

 4th Year

Xchange 

 Warranty 

 75 % Credit 

 50 % Credit 

 25 % Credit 

 

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Museokatu 7 (kartta)
11100 RIIHIMÄKI

Puh: +358 (0) 10 217 6560
Fax: +358 (0) 10 296 6560