Ota yhteyttä

TRUMPF ja APRICON LASER World of PHOTONICS messuilla Münchenissä 26.-29.4.2022

Tervetuloa 26–29. 2022 LASER World of Photonics messuillle Müncheniin, TRUMPF ja APRICON tavattavissa halli A6, osasto 341.

Osastollamme näet uusimmat TRUMPF-innovaatiot ja sinulla on mahdollisuus keskustella asiantuntijoidemme kanssa.
Tiimimme kehittäjät ja sovellusammattilaiset sekä toimiala- ja tuotepäälliköt vastaavat esittämiisi haasteisiin.

 

Esittelemme messuilla seuraavia tuoteuutuuksia:

TruDisk 8000 laser, PFO 33 skannerioptiikalla sekä VisionLine OCT Check laadunvarmistus järjestelmällä:

Koe akun virtakiskon laserhitsaus livenä osastoltamme! Esittelemme TruDisk 8000:n ja BrightLine Weldin sekä kolmannen sukupolven PFO 33:n yhdistelmän. VisionLine OCT Check varmistaa prosessinaikaisen laadunvarmistuksen, hitsin tunkeuman mittauksen ja hitsin muodon valvonnan avulla. BrightLine Weld -lasersäteen muotoilun ansiosta hyödyt roiskeettomasta laserhitsauksesta. Uuden PFO 33:n suuri työskentelyalue vie tuottavuuden aivan uudelle tasolle.

 

TruDisk 24001

Riko suorituskykyrajat raskaan teollisuuden laserhitsauksessa ja valmista entistä tuottavammin jopa 24 kW laserteholla. BrightLine-teknologia takaa parhaat prosessitulokset – lasertehoa täysimääräisesti hyödyntäen. TruDisk 24001 on helposti intergroitava, siinä on irroitettavat säteensiirtokuidut ja se on erittäin kestävä takaheijastuksia vastaan. Voit luottaa TruDisk 24001:n suorituskykyyn vuosia sen aktiivisen lasertehonsäädön ansiosta.

 

TruFiber P

Monipuolinen kuitulaser kaikkiin laserhitsaus- ja -leikkausprosesseihisi. TruFiber P -tuoteperhe on täynnä ominaisuuksia.  Kuitulasereita, 2 kW: n singlemode-laserista  6 kW: n multimode-lasereihin. Valittavana on laaja valikoima eri kuitujen halkaisijoita ja pituuksia, joten sinulla on aina lasersovellukseesi optimaalinen laserssäteen laatu. Yhdessä TRUMPF -optiikan ja prosessiantureiden kanssa TruFiber P tarjoaa täydellisen teollisen ratkaisun lasersovellukseesi.  

 

TruMark Station 7000 ja TruMark 7050

Vaatimukset syvälle laserkaiverrukselle, nopealle materiaalin poistolle, laaja-alaiselle pintastrukturoinelle ja laserpuhdistukselle kasvavat jatkuvasti. Kehitimme uuden TruMark 7050 G2:n erityisesti näitä vaativia lasersovelluksia varten, joissa on korkeat lasertehovaatimukset ja lyhyet sykliajat. Suuren keskimääräisen lasertehon, tarkkuuden, nopean skannerin ja vaihtelevan pulssin keston ansiosta voit leikata akkufolion paremmin kuin koskaan ennen. Samalla laitteistolla voit helposti hitsata eri materiaaleja, myös eripariliitokset tai puhdistaa ja strukturoida suuria alueita.

 

Fokusointioptiikoiden uusimmat innovaatiot:

LASER World of PHOTONICS -messuilla esittelemme PFO 33:n kolmannen sukupolven – joka sopii myös suuren lasertehon skannerihitssaussovelluksiin. Esittelemme myös uuden kevyen PFO version:n laserhitsaussovelluksiin joissa tarvitaan erittäin dynaamista sätteen vaaputusta, ilman suurta työalaa. Esillä on myös uusi innovatiivinen ratkaisusta alumiinikoteloiden kaasutiiviiseen laserhitsaukseen: neljän lasersäteen multi fokus yhdistettynä Brightline Weld laserhitsausmenetelmään.

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Museokatu 7 (kartta)
11100 RIIHIMÄKI

Puh: +358 (0) 10 217 6560
Fax: +358 (0) 10 296 6560